wijnen van Bodega Viña Almirante

Witte wijn

Jaar: 2013
Gebied: D.O.Rias Baixas
Druiven: Albariño (100%)
Gisting: In RVS vaten

Bodega Viña Almirante

De Albariño druif is al bekend vanaf de twaalfde eeuw in het gebied Portas, gelegen in de alom bekende Denominacion de Origen Rias Baixas in Galicië. De faam van de Albariño druif spreekt ook nog heden tot onze verbeelding en is inmiddels wereldwijd.

Bodega Viña Almirante is de belangrijkste producent in Portas in de regio Caldas de Reis. Zijn inmiddels legendarische wijngaarden strekken uit over een gebied van 35 ha. De druiven worden in de herfst met zeer veel zorg geoogst.en vervolgens begint het wijn maken volgens de laatste ‘state of the art’ methoden.

We presenteren u dan ook met veel trots onze VANIDADE witte wijn, gemaakt van 100% Albarino druiven. De unieke geografische ligging van de wijngaarden zorgt onder andere voor het frisse ziltige aroma en een elegante afdronk, typisch voor de Albariño wijnen uit de Rias Baixas.

MARTINEZ & VERHOOG

Martinez & Verhoog is een import bedrijf van Spaanse kwaliteitswijnen, gevestigd in Haarlem. Middels ons 'search- en proefteam' in Spanje zoeken we naar innovatieve bodegas met moderne wijnen. Alleen de beste wijnen met hoge waarderingen worden door ons gelecteerd. Salud!

lees meer

Social Media

twitterfacebook