wijnen van Domaine La Millière

Rode wijn
Jaar: 2013
Gebied: Vaucluse
Druiven: Syrah, Merlot
Rode wijn
Jaar: 2014
Gebied: Côtes du Rhône Villages
Druiven: Grenache, Syrah
Rijping: 9 maanden in RVS vaten
Rode wijn
Jaar: 2010
Gebied: Chateauneuf du Pape
Druiven: Grenache, Syrah, Mouvèdre, Cinsault, Counoise
Houtrijping: 12 maanden 
Rosé
Jaar: 2014
Gebied: Chateauneuf du Pape
Druiven: Grenache Noir

Witte wijn
Jaar: 2012
Gebied: Chateauneuf du Pape
Druiven: Grenache Blanc, Clairette, Bourboulenc, Rousanne
Rijping: 6 maanden in RVS vaten

Domaine La Millière

Domaine La Milliere is een traditioneel familiebedrijf prachtig gelegen naast de rivier de Rhône in het wijngebied Chateauneuf du Pape. Hier bereidt Michel Arnaud een prachtig pallet van Rhône wijnen, met als toppers hun Chateauneuf du Pape rode en witte wijn. Michel is reeds de de vijfde generatie van wijnbouwers in zijn familie en na het behalen van een diploma in vinologie neemt hij in 1983 het bedrijf officieel over van zijn vader.

Vlakbij het dorpje Chateauneuf du Pape, gelegen in de schitterende natuur, creëren de zonovergoten dagen van de Provence en de kalkijkrijke stenige bodem bedekt met een vruchtbare slibafzetting uitmundende omstandigheden voor deze Rhône wijnen en geven aan deze wijnen hun natuurlijke frisheid en mineraliteit. De wijnen van Domaine la Milliere worden in de hele wereld verkocht aan de echte liefhebbers.

MARTINEZ & VERHOOG

Martinez & Verhoog is een import bedrijf van Spaanse kwaliteitswijnen, gevestigd in Haarlem. Middels ons 'search- en proefteam' in Spanje zoeken we naar innovatieve bodegas met moderne wijnen. Alleen de beste wijnen met hoge waarderingen worden door ons gelecteerd. Salud!

lees meer

Social Media

twitterfacebook