Over ons

over ons"Een van de grote attracties in Spanje is het genieten van de fusie tussen de meest ongelooflijke
wijnen en de hoge kwaliteit gastronomie. Ons project biedt een kans om een grote groep mensen
kennis te laten maken met de  beste wijnen die het Iberisch Schiereiland rijk zijn”.

Twee gedreven wijnfanaten en ondernemers ontmoetten elkaar in Spanje en richtten Martinez & Verhoog op.  Inmiddels is 'Martinez & Verhoog zowel  in Spanje (Valencia) als in Nederland (Haarlem) gevestigd. Middels ons 'search- en proefteam' in Spanje zoeken we naar  innovatieve bodegas met moderne kwaliteitswijnen om de renaissance van spaanse wijnen in Nederland tot een begrip te maken.

trendsMartinez & Verhoog volgen door hun continue aanwezigheid in Spanje de trends en marktontwikkelingen van Spaanse wijnen op de voet. Een hulpmiddel hierbij is ons uitgebreide netwerk van contacten van zowel leveranciers als belangrijke wijnbeoordelaars als de Guia Peñin. Tevens proberen we via diverse social media kanalen de laatste trends op te vangen en te verwerken in ons actuele aanbod van kwaliteitswijnen.
Onze klanten hebben moderne wijnen en kunnen daarmee pronken.

spanje-wijnland Gelegen ten zuidwesten van Europa heeft Spanje bijna 1,2 miljoen hectare wijngaarden, waardoor het land het grootste areaal van wijngaarden in de wereld bezit. Spanje neemt dan ook de derde plaats in met zijn wijnproductie, achter Italië en Frankrijk. Door het opnieuw in gebruik nemen van autochtone druivensoorten, het herontdekken van kleine percelen in combinatie met een traditionele bereiding, is de opmars van de spaanse kwaliteitswijnen de laatste jaren fenomaal te noemen.

Wijnimport

Martinez & Verhoog is een wijnimport bedrijf met als belangrijkste klanten de horeca, wijn detailhandel en online wijnwinkels.
We zijn gefocused op het midden en hoog segment van de markt. Hierbij letten we goed op dat ondanks het hoge kwaliteitsniveau en eventueel hoge waarderingen in wijngidsen de marges volgens een vaste staffel worden bepaald. Als we een goede wijn vinden in het goedkopere segment zullen we niet schromen deze aan te bieden.

MARTINEZ & VERHOOG

Martinez & Verhoog is een import bedrijf van Spaanse kwaliteitswijnen, gevestigd in Haarlem. Middels ons 'search- en proefteam' in Spanje zoeken we naar innovatieve bodegas met moderne wijnen. Alleen de beste wijnen met hoge waarderingen worden door ons gelecteerd. Salud!

lees meer

Social Media

twitterfacebook