Trends

España & Mas organiseert ook dit jaar weer een najaarsproeverij en keren we terug naar het landhuis Duinlust te Overveen, prachtig gelegen in het duingebied van Kennemerland. In deze unieke sfeer presenteren M&V weer hun beste wijnen uit Spanje. Behalve een aantal fijne rode wijnen ook een elegante Albariño uit de Rias Baixas. 

Deze keer was de jaarlijkse najaarsproeverij georganiseerd door España & Mas op de prachtige lokatie De Observant in het centrum van Amersfoort . M&V presenteerde daar weer de beste wijnen uit Spanje, waar het publiek weer zeer enthousiast op reageerde. Door het mooie weer waren er wat minder mensen dan doorgaans, volgende keer beter.

Op 3 november a.s. organiseert España & Más voor de 3e keer een Spaanse wijnproeverij op het prachtige landgoed Duin en Kruidberg. Twaalf importeurs ontkurken meer dan 100 verschillende Spaanse wijnen. M&V presenteert naast een pallet van Spaanse kwaliteitswijnenen, de primeur Angosto Blanco 2013. Info: www.espanaymas.nl
M&V sluit overeenkomst met het familiebedriijf Bodega Vallemayor uit de Rioja Alta. 
Een jonge frisse rode wijn, een moderne crianza en een klassieke Reserva. Allen zeer scherp geprijst voor een uitstekende kwaliteits Rioja.

MARTINEZ & VERHOOG

Martinez & Verhoog is een import bedrijf van Spaanse kwaliteitswijnen, gevestigd in Haarlem. Middels ons 'search- en proefteam' in Spanje zoeken we naar innovatieve bodegas met moderne wijnen. Alleen de beste wijnen met hoge waarderingen worden door ons gelecteerd. Salud!

lees meer

Social Media

twitterfacebook